BLOG

16 noiembrie 2020

Pregătiți de Giveaway?

Săptămâna a treia de campanie vine cu o surpriză: un giveaway organizat în colaborare cu un brand local tare drag nouă - Lizzet Store. Vezi care sunt condițiile de participare și înscrie-te! Deși nu este o condiție obligatorie, ne-ar ajuta să ne susții cu o cafea.
2 noiembrie 2020

Beau cafea cu 1000 de prieteni

Credem în puterea comunităților, iar acum mai mult ca oricând avem nevoie de voi. Alege să bei o cafea cu Maciupic și asftel susții un business mic aflat în impas din cauza pandemiei. Citește articolul integral și dă mesajul mai departe. Dar din dar se face rai. Îți mulțumim!
15 aprilie 2020

5 idei de texte prin care poți anunța amânarea nunții

Cel mai important eveniment din viața voastră impune o amânare și nu știi cum să le transmiți invitaților? Venim în întâmpinarea ta cu 5 idei de texte, dar nu uita că cel mai important să transmiți totul într-o notă optimistă, pentru că nunta e despre veselie. Sperăm să îți fie de folos.
2 aprilie 2020

Invitații tăi merită să trăiască experiența Maciupic

Fără îndoială, în calitate de gazde ale evenimentului, doriți să vă arătați recunoștința față de oaspeți și, din fericire, există foarte multe modalități prin care puteți face asta: puteți invita un ansamblu de dansatori sau un artist, sau puteți pregăti mărturii simbolice pe care să le oferiți la finalul petrecerii.
22 martie 2020

Ce facem cu nunțile din aprilie-mai?

Traversăm o situație fără precedent, dar e important să privim cu încredere și optimism spre viitor. Momentan trebuie să respectăm indicațiile autorităților, pentru ca noi și cei dragi să fim sănătoși. Dacă există iubire, facem și nuntă, important e să nu ne panicăm.
13 ianuarie 2020

Maciupic la nunta ta? 3 motive să spui DA

Dacă invitații se simt bine și se distrează, atunci discutăm despre o nuntă reușită. În ultimul timp, serviciile pe care mirii le pun la dispoziția acestora sunt din ce în ce mai diverse, iar uneori ne este greu să alegem ce este și ce nu este potrivit pentru marele eveniment.
25 noiembrie 2019

Cum aleg oglinda magică pentru eveniment?

Atunci când începi să cauți furnizori de servicii, e important să știi ce anume trebuie să urmărești, deoarece piața oferă foarte multe oportunități, la prețuri variate. Am sintetizat cele mai importante 10 aspecte, pentru a lua decizia mai ușor.
error: