Ce facem cu nunțile din aprilie-mai?

Maciupic la nunta ta? 3 motive să spui DA
13 ianuarie 2020
Invitații tăi merită să trăiască experiența Maciupic
2 aprilie 2020

Ce facem cu nunțile din aprilie-mai?

Trecem cu toții printr-o situație fără precedent, creată de pandemia coronavirus (COVID-19), care afectează întreaga lume atât din punct de vedere medical, cât și economic.

Suntem siguri că vă îngrijorați pentru că ați planificat evenimentele cu mult tact, poate timp de doi-trei ani, iar acum trebuie să reprogramați totul. Chiar dacă fotografiile în cireșii înfloriți nu mai reprezintă o opțiune viabilă acum, vă rugăm să nu disperați și să nu vă panicați. Gândiți-vă la iubirea dintre voi, la sentimentul care v-a determinat să luați decizia de a vă căsători. Nimic nu poate trece peste ceea ce simțiți voi, iar asta e cel mai important acum. Evenimentul se poate amâna.

Dacă aveți nunțile planificate pentru lunile aprilie-mai 2020, sfatul nostru este să luați deja în considerare o variantă de backup. Regulile impuse sunt din ce în ce mai stricte, iar sănătatea voastră și a celor dragi este mai presus decât orice în acest moment.

Pentru a gestiona totul foarte ușor, vă recomandăm să creați un grup pe WhatsApp cu toți furnizorii cu care ați semnat contracte și să vedeți care sunt datele lor disponibile în toamnă sau pentru anul 2021. Probabil va fi greu să identificați o dată liberă pentru toți, de aceea e important să vă gândiți la trei furnizori pe care îi vreți neapărat la eveniment și să alegeți data în funcție de aceștia. Sperăm că Maciupic e unul dintre ei. 😉

Noi suntem deschiși și vă stăm cu drag la dispoziție. Înțelegem prin ce treceți și vă asigurăm că menținem entuziasmul și calitatea serviciilor la același nivel. Rămânem pozitivi, oferim în continuare zâmbete în cele mai importante și fericite momente, dar mai ales în siguranță, respectând contractele semnate.

Împreună, având grijă unii de ceilalți și respectând indicațiile autorităților, vom depăși această criză atipică. Avem încredere că va urma un sezon fantastic, chiar dacă începutul șchioptează puțin.

error: