Cum aleg oglinda magică pentru eveniment?

Maciupic la nunta ta? 3 motive să spui DA
13 ianuarie 2020

Cum aleg oglinda magică pentru eveniment?

Atunci când începi să cauți furnizori de servicii, e important să știi ce anume trebuie să urmărești, deoarece piața oferă foarte multe oportunități, la prețuri variate. Am sintetizat cele mai importante 10 aspecte, pentru a lua decizia mai ușor:

1. Promptitudinea echipei

De la prima interacțiune e ușor să îți dai seama cum sunt oamenii din spatele business-ului. Pentru ca pe o colaborare să meargă strună, extrem de importantă este comunicarea. Cât de dispus este personalul să stea la discuții? Cât de transparentă este colaborarea? Își cunoaște acesta produsul?

2. Costurile ascunse

Te atrage prețul afișat pe site pentru că e mai mic decât ofertele pe care le-ai primit de la concurență? Înainte să iei o decizie, asigură-te că acesta e și tariful final. De multe ori trebuie să mai scoți bani din buzunar pentru panou/fundal, magneți sau Guestbook. Nu te pripi, întreabă!

3. Poziționarea oglinzii

Locul ideal pentru poziționarea oglinzii magice este o zonă deschisă, la care invitații să aibă acces cu ușurință. Aceasta nu trebuie să ocupe căile de acces. Scopul este să ne distrăm, nu să ne împiedicăm.

4. Calitatea fundalurilor

Materiale șifonate prinse cu cârlige îți sună cunoscut? Background-ul pentru fotografii apare pe fiecare print, dar atrage și atenția asupra photocorner-ului. Asigură-te că este calitativ și că se integrează bine în decor.

5. Template-ul personalizat

Dacă ți se propune să alegi un template din cele zece pe care le are deja făcute, furnizorul nu este profesionist. Suntem diferiți și organizăm evenimente unice, de aceea și template-urile trebuie să fie adaptate și personalizate.

6. Calitatea fotografiilor

Mai ales dacă sunteți din același oraș, cereți furnizorului să aducă și câteva printuri pentru a vedea cum arată. Hârtia fotografică este un aspect foarte important, iar pentru rezultate de excepție aceasta trebuie să fie calitativă.

7. Numărul printurilor. Cu adevărat nelimitat

Dacă în fața oglinzii vine un grup de 10 persoane, fiecare trebuie să plece de acolo cu propria fotografie. Sunt furnizori care iau pauză când văd că se apropie grupuri mari, sunt furnizori care printează maximum 5 exemplare din fiecare print și sunt furnizori care se bucură când distracția e pe val. Cu siguranță, cei din ultima categorie sunt cei pe care îi vrei aproape.

8. Prezența unui asistent

Încă un aspect important este energia, deoarece persoana care se ocupă de oglinda magică are și rolul de a anima întâmpina oaspeții și de a îi binedispune. În prezența unui operator bun, chiar și cei mai timizi vor scoate la iveală cele mai frumoase zâmbete.

9. Pauzele

Fără lumină nu ies pozele, iar pentru lumină folosim blitz-uri. Întreabă furnizorul dacă echipamentul lui se supraîncălzește și dacă are nevoie de pauze între sesiunile foto. E neplăcut să trimiți invitații la mese pentru că ești nevoit să aștepți să se răcească ledul, nu-i așa? Atunci caută pe cineva care folosește echipament profesional, care face față provocărilor mai multe ore la rând.

10. Guestbook-ul

Cartea de oaspeți este o idee grozavă, pentru că adună atât fotografii, cât și urări din partea invitaților. E prima amintire pe care o puteți răsfoi în dimineața următoare și apoi ani la rând. Nu va fi nevoie să așteptați fotografiile oficiale sau filmarea, pentru a vedea cât de bine s-au distrat cu toții.

Dacă acest articol te-a ajutat să te hotărăști, așteptăm cu drag să ne contactezi.

Suntem oameni foarte serioși, și nebuni un pic.

#fotodistracțielaclick

error: