ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1Ce este Maciupic?
Maciupic este prietenul tău de nădejde atunci când vine vorba de un eveniment reușit. Este o oglindă magică și cuprinde un cumul de tehnologii de ultimă generație, elaborată într-un design modern, creată astfel încât să se plieze de fiecare dată cu ambianța locului unde este instalată. E o adevarată explozie de bucurie, emoție, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, totul pentru ca evenimentul tău să fie cât mai reușit.
2Cum funcționează Maciupic?
Mecanismul de funcționare este foarte simplu. Îți alegi propsurile favorite și recuzita haioasă, îți pui zâmbetul de duminică și te admiri în oglindă. Atingi ecranul și pozezi cum știi mai bine, iar la final îți ridici fotografia.
3De ce am nevoie de oglinda magică?
Pentru că îți dorești ca invitații evenimentului tău să aibă parte de o experiență cu totul specială, iar noi ne pricepem foarte bine să imortalizăm cele mai frumoase momente. Cu toții vor fi încântați de fotografiile care vor rămâne o amintire unică a evenimentului pe care l-ai organizat.
4Câte fotografii pot să fac la evenimentul meu?
Numărul fotografiilor este nelimitat. În funcție de numărul de ore contractate, vom realiza fotografii pe toată durata evenimentului.
5Când primim fotografiile în format fizic?
Cât ai spune Maciupic! Simplu, așa e? Folosim un model de imprimantă de ultimă generație, cea mai rapidă de pe piață, cu viteza de imprimare de 10 secunde. Uită de rândul format pentru a-ți primi fotografia!
6Când intrăm în posesia fotografiilor digitale?
Fotografiile în format digital pot fi distribuite pe rețelele sociale imediat ce au fost realizate. Noi vom posta pe site câte un album securizat pentru fiecare eveniment în parte.
7Pe ce rază puteți acoperi evenimentele?
În zona Moldovei ne este cel mai accesibil să ajungem: Iași, Bacău, Neamț, Vaslui, Botoșani, Suceava, însă nu excludem deplasările în țară.
8Care este spațiul necesar pentru a îl instala pe Maciupic?
Este necesar un spațiu de 3x4 mp, într-o zonă ușor accesibilă și nu foarte aglomerată, cu acces la o sursă de electricitate nu mai departe de 3 metri. Deasemenea, pentru așezarea recuzitei la îndemână, avem nevoie și de o masă.
9Cât durează instalarea lui Maciupic?
Timpul efectiv de instalare este de 30-45 de minute, însă noi vom fi cu cel puțin o oră înainte de începerea evenimentului tău. Vrem să ne asigurăm că totul este în perfectă stare de funcționare în momentul recepției.
10Câte persoane se pot fotografia simultan?
Oglinda nu cunoaște limite. Într-o fotografie aerisită încap 4-5 persoane, însă se pot fotografia și grupuri vesele de 10 persoane.
11Există o persoană care va fi alături de Maciupic în ziua evenimentului?
Cu siguranță! La fiecare eveniment oglinda este însoțită de cel puțin un asistent, pentru ca totul să decurgă perfect.
12Ce sunt props-urile sau recuzita?
Props-urile (cartoanele cu mesaje) și recuzita sunt sarea și piperul oglinzii. Fie că vorbim despre ochelari supradimensionați, jobene sau măști venețiene, acestea vor face invitații să se destindă, rezultând fotografii super haioase.
13Ce înseamnă Guestbook sau carte de oaspeți cu fotografii de la Maciupic?
Fotograful și videograful evenimentului tău reușesc să proceseze materialele abia după câteva luni, însă noi pregătim un caiet cu amintiri în timpul petrecerii. Astfel, a doua zi poți retrăi cele mai frumoase momente răsfoind-u-l și citind textele invitaților.
14Dacă dorim să începem la altă oră decât cea a recepției evenimentului, este posibil?
Dacă doriți ca ora de start să nu fie odată cu recepția invitaților, puteți apela la ora de așteptare care presupune un cost suplimentar de 20 de euro.
15Dacă în timpul evenimentului dorim să prelungim timpul de închiriere, cât costă?
Investiția pentru fiecare oră suplimentară de închiriere este de 100 euro, sumă pentru care vom emite un act adițional.
16M-am hotărât și vreau să fac rezervarea. Cum procedez?
Dacă tot ești aici, cel mai simplu e să completezi formularul de rezervare depe site – click aici. De asemenea, ai putea să ne scrii mesaj privat pe pagina de Facebook sau să ne contactezi telefonic.
error: