Maciupic la nunta ta? 3 motive să spui DA

Cum aleg oglinda magică pentru eveniment?
25 noiembrie 2019
Ce facem cu nunțile din aprilie-mai?
22 martie 2020

Maciupic la nunta ta? 3 motive să spui DA

Dacă invitații se simt bine și se distrează, atunci discutăm despre o nuntă reușită. În ultimul timp, serviciile pe care mirii le pun la dispoziția acestora sunt din ce în ce mai diverse, iar uneori ne este greu să alegem ce este și ce nu este potrivit pentru marele eveniment.

Prea multe elemente ar putea să distragă atenția, iar noi ne dorim ca ringul de dans să fie mereu plin. De aceea, vă propunem să aveți în valoare doar serviciile care aduc valoare nunții voastre. Ce face special Maciupic?

1. Ridică invitații de la mese

Mai ales la începutul nunții, până când ajung toți invitații, e important să existe un element care să destindă atmosfera, să antreneze. Oglinda magică este perfectă pentru această perioadă de acomodare nu doar pentru că asigură dinamica, ci și pentru că…

2. Îi face pe invitați să zâmbească

Spre deosebire de o fotografie realizată la primire, în fața oglinzii invitații sunt în centrul atenției: își aleg propsuri diverse și recuzită haioasă, se distrează atunci când văd cum arată, în două cuvinte SE DISTREAZĂ. Dincolo de faptul că zâmbetul ne face mai frumoși, lucru aprobat deja de toți, acesta este molipsitor și ne face să ne simțim bine. Astfel, starea de spirit se îmbunătățește și percepem nunta ca fiind reușită.

3. Asigură o amintire palpabilă: fotomărturia

Cât ai zice #fotodistracțielaclick, printul este pregătit. După experiența din fața oglinzii, zâmbetul cel mai larg apare în momentul în care invitații iau în mână fotografia printată. Acesta e momentul în care poți fi sigur că peste ani aceștia își vor aminti cum s-au simțit la nunta ta. Iar dacă o așează la loc de cinste, pe frigider, vei fi în mintea lor în fiecare zi!

Oferă-le invitaților tăi mai mult decât muzică și dans, oferă-le experiență!

error: