Pregătiți de Giveaway?

Beau cafea cu 1000 de prieteni
2 noiembrie 2020

Pregătiți de Giveaway?

Dragii noștri prieteni, timpul a trecut foarte repede și nu ne vine să credem că deja am ajuns în săptămâna a treia de campanie. Și pentru că „trei” a avut întotdeauna o semnificație aparte, am pregătit și noi o surpiză în colaborare Lizzet – un brand local, desigur.

3 motive pentru care am ales Lizzet

  1. Susținem economia locală. Cumpărând de la un business local, dăm o șansă afacerii să supraviețuiască. În plus, păstrăm banii în comunitate și contribuim la dezvoltarea acesteia.
  2. Produsele lor sunt de calitate. În atelier se scriu zilnic povești cu ac și ață pe materiale de calitate, naturale. Paltoanele, de exemplu, conțin o cantitate considerabilă de lână, au accesorii care nu oxidează, iar căptușeala este din satin. Cât despre mărimi, sunt pentru toată lumea!
  3. Încă au reducerile de Black Friday active. Până pe 26 noiembrie vă veți putea achiziționa la preț redus produsele care vă fac cu ochiul. În limita stocului disponibil 🙂

Ok, ok. Revenim la Giveaway

Perioadă concurs: 16.11.2020 – 07.12.2020. Câștigătorul va fi ales cu ajutorul unei platforme tip random, pe 8 decembrie.

Premiul constă într-un palton, disponibil în trei culori (grena, alb și bleumarin), cu mărimi de la 36 la 54. Adică pentru toată lumea.

Condiții de participare:

Acest Giveaway face parte campania de crowdfunding Beau cafea cu 1000 de prieteni care își propune să ajungă la 1000 de persoane care vor să susțină un business mic cu o donație unică de 15 lei. În schimb, în semn de mulțumire, noi vă oferim un voucher de 10% care nu expiră.

Participarea la concurs nu este condiționată de oferirea unei cafele, însă ne-ar ajuta mult în atingerea obiectivului.

Mult succes vă dorim!

error: