Invitații tăi merită să trăiască experiența Maciupic

Ce facem cu nunțile din aprilie-mai?
22 martie 2020
5 idei de texte prin care poți anunța amânarea nunții
15 aprilie 2020

Invitații tăi merită să trăiască experiența Maciupic

E un lucru deja cunoscut faptul că nunțile presupun un efort financiar deosebit. De la alegerea restaurantului la echipa foto-video, cocktail barul sau candy barul, organizarea unei nunți te poate supune unei cheltuieli de zeci de mii de euro. Vestea bună este că merită aproape întotdeauna, deoarece ziua nunții este de departe una dintre cele mai importante și memorabile zile nu numai pentru tine, dar și pentru toți cei care te iubesc și îți sunt alături pentru a sărbători.

Unii invitați vor călători de departe pentru ziua voastră specială, alții își vor lua zile libere de la muncă sau poate chiar au renunțat la anumite vacanțe pentru a îți fi aproape. Vor închiria camera la hotel și își vor cumpăra ținute noi pentru a marca trecerea la viața de familie a frumosului cuplu.

Fără îndoială, în calitate de gazde ale evenimentului, doriți să vă arătați recunoștința față de oaspeți și, din fericire, există foarte multe modalități prin care puteți face asta: puteți invita un ansamblu de dansatori sau un artist, sau puteți pregăti mărturii simbolice pe care să le oferiți la finalul petrecerii. Sigur, toate aceste idei sunt apreciate, însă există un lucru acceptat în unanimitate ca fiind cel mai bun: photo cornerul. Dacă nu ne credeți, mergeți în fața frigiderului și analizați-l. Sau încercați să vă amintiți ultimele evenimente la care ați participat. Ce vă amintiți cu precădere?

Cabina foto, în special oglinda magică precum Maciupic, e una din cele mai bune metode de a le arăta invitaților tăi cât de mult îi apreciezi pentru îți sunt alături în cea mai special zi din viața ta. Spre deosebire de mărturiile clasice care de multe ori sunt uitate pe masă, fotomărturiile sunt amintiri care vor fi păstrate pe frigider, la vedere, sau în albume special care vor fi răsfoite cu drag.

Totuși, ce este atât de special la acest serviciu în comparație cu fotografiile realizate la primirea invitaților sau cele făcute cu telefonul mobil? Spațiul pentru oglinda magică este un adevărat magnet de oameni: îi atrage, le fură cele mai frumoase zâmbete și îi face să se simtă din nou copii. Asigură dinamica evenimentului și face petrecerea mult mai distractivă și memorabilă. În plus, să nu uităm că toți cei prezenți la petrecere vor lua acasă fotografiile în format fizic, care au devenit o raritate astăzi, ceea ce le face să fie și mai apreciate.

Ziua nunții tale este, fără îndoială, una dintre cele mai importante zile din viața ta și, deși există multe lucruri care definesc o nuntă de succes, majoritatea invitaților nu le observă. Ceea ce ei își amintesc este cât de mult s-au distrat, iar cabinele foto moderne precum Maciupic fac din petrecerea ta o reușită.

error: